Vehnäjauho, ruisjauho, voi, hiivaleipäjauho, rasvaton maitojauhe, kasvirasva, riisi, vesi, suola
Paisto-ohje: sulatus pellillä n.puoli tuntia. Paisto n. 250 ºC n 25 minuuttia.
PERUNAPIIRAKKA, raakapaino 80 g
Vesi, perunahiutale, rasvaton maitojauhe, vehnäjauho, ruisjauho, hiivaleipäjauho, voi, kananmuna, kasvirasva, suolaPaisto-ohje: sulatus pellillä n. puoli tuntia. Paisto n. 250 ºC n. 25 minuuttia.
LIHARIISIPASTEIJA, raakapaino 75 g
Vehnäjauho, voi (18 %), riisi, naudan- ja sianliha (16 %), riisi, vesi, sipuli,soijaproteiini, lihaliemijauhe [sis.mm. suola , aromivahventeet (proteiinihydrolysaatti E621), glukoosi, mausteet ja aromit (sinappi, paprika, korianteri, selleri), naudanlihauute, kookosrasva], happamuudensäätöaine E334
Paisto-ohje: sulatus pellillä n. puoli tuntia. Paisto n. 230 ºC n. 20 minuuttia. Voidaan voidella munalla ja korppujauhottaa ennen paistoa.
MUNARIISIPASTEIJA, raakapaino 75 g
Vehnäjauho, kananmuna, voi, vesi, riisi, aromisuola [sis. mm. aromivahventeita (proteiinihydrolysaatti E621), selleri, korianteri, kurkumiini], suola, happamuudensäätöaine E334Paisto-ohje: sulatus pellillä n. puoli tuntia. Paisto n. 230 ºC n. 20 minuuttia. Voi voidella munalla ja korppujauhottaa ennen paistoa.
LIHAPIIRAKKA, 170 g
Vehnäjauho, vesi, kasvirasva (osittain kovetettu), lihatäyte 30 % [naudanliha, riisi, vesi, lihaliemijauhe (glukoosi, aromivahvenne E621, liha-aromi, naudanliha-aromi E341, rypsiöljy, paprika, korianteri), sipuli, mausteet (valko- ja mustapippuri), stabilointiaine E451, hapettumisenestoaine E301], hiiva, suola
PIZZAPOHJA, raakapaino 200 g
Vehnäjauho, vesi, hiiva, kasviöljy, suola
OMENALEHTI, raakapaino 90 g
Vehnäjauho, laktoositon kasvirasva (osin kovetettu), vesi, omenalohko, vaniljakreemi [sis.mm muunnettuperunatärkkelys, maitoproteiini, aromit (mm.vanilliini), väri (E160a)], suola, kanelisokeri, hyytelö [sis.mm. glukoosi, hyytelöimisaineet (E440, E407, E410), happamuudensäätöaine (E334)
Paisto-ohje: sulatus jääkaapissa n. 2 tuntia. Paisto n. 200 ºC n. 20 minuuttia.
NAPEROMUNKKI, 20 g
Vehnäjauho, vesi, kasvirasva (osittain kovetettu), sokeri, munajauhe, nostatusaineet ( E500, E450, E336), laktoosi, suola, maitoproteiini, maitorahka, emulgointiaineet (E471, E322), sakeuttamisaine E421Paisto-ohje: sulatus n. puoli tuntia huoneenlämmössä. Lämmitys uunissa n. 250 ºC n. 2 minuuttia tai mikrossa.
VOISILMÄPULLA, 75 g
Vehnäjauho, vesi, voi, hiiva, kananmuna, rasvaton maitojauhe, sokeri, suola, kardemumma, emulgointiaine E472ePaisto-ohje: Sulatus huoneenlämmössä n. tunti. Paisto n. 230 ºC n. 4 minuuttia.
TÄHTITORTTU, raakapaino 50 g
Vehnäjauho, voi, vesi, happamuudensäätöaine E334
CROISSANT, raakapaino 55 g
Vehnäjauho, vesi, voi (18 %), sokeri, hiiva, vehnägluteeni, suola, kananmuna, emulgointiaine E472e, aromi, vehnädekstroosi, jauhonparannusaine (askorbiinihappo), elintarvikeväri (E161b), entsyymitSAATTAA SISÄLTÄÄ JÄÄNTEITÄ PEKANPÄHKINÄSTÄ, HASSELPÄHKINÄSTÄ JA MANTELISTA
Paisto-ohje: nostatus huoneenlämmössä liinan alla tunti. Paisto n. 185 º n. 13 minuuttia.
JEMMARIN TYYNYSÄMPYLÄ, vehnäruissämpylä, raakapaino 120 g
Vehnäjauho, vesi, siemensekoitus 13 % (kaurahiutale, pellavansiemen, auringonkukansiemen, seesaminsiemen), ruisjauho, laktoositon kasvimargariini, hiiva, suola (1,2%), ohramallas, vehnämallasPaisto-ohje: sulatus puoli tuntia. Paisto n. 240 ºC n. 13 minuuttia.
MUSTIKKAPOSSU, 100 g
Vehnäjauho, vesi, sokeri, kasvirasva (osittain kovetettu), hiiva, vanilliinisokeri, kardemumma, vehnägluteeni, suola, emulgointiaine E472e, mustikkamarmeladi (19 %) [sis.mm. mustikka, sokeri, vesi, muunneltu maissitärkkelys E1422, hyytelöimisaine E440, säilöntäaine (E211,E202) stabilointiaine (E509), happamuudensäätöaine (E330)]Paisto-ohje: sulatus n. puoli tuntia huoneenlämmössä. Lämmitys uunissa n. 250 ºC n. 2 minuuttia tai mikrossa.
MANSIKKARAHKATASSU, raakapaino 90 g
Vehnäjauho, vesi, maitorahka, laktoositon kasvimargariini [kasviöljy (osin kovetettu), kasvirasva (osin kove-
tettu),], vesi, suola, emulgointiaine (E471), happamuudensäätöaine (E270), aromi, elintarvikeväri (E160a),
sokeri, mansikkatäyte [vesi, mansikka (25%), sokeri, hyytelöimisaineet(E440, muunnettu tapiokatärkkelys),
kauralese, happamuudensäätöaineet (E330, E333), aromi, säilöntäaine (E202), väri (E120)], kananmuna,
hiiva, voi, vanilliinikreemijauhe [sokeri, sakeuttamisaineet (E1414, E404), kasvirasvajauhe (sis.mm maitoproteiini), suola, aromit (mm. vanilliini), väri (E160b)], suola, emulgointiaine (E472e), jauhonparanne
(E300)
Paisto-ohje: Sulatus huoneenlämmössä n 30 minuuttia. Paisto 180 ºC n. 15-17 minuuttia.
Voidaan paistaa myös jäisinä jolloin paistoaika on 17-20 minuuttia.
ISO VANILJAKIERREPULLA
Vehnäjauho, vesi, sokeri, margariini (kasvirasva, suola), maitorahka, rypsiöljy, kananmuna, vaniljakreemijauhe [sokeri,muunnetut tärkkelykset, kovetettu kasvirasva, sakeuttamisaine (E404), glukoosisiirappi, maitoproteiini, väri (E160a)], hiiva, kardemumma, nostatusaineet (E500,E450), emulgointiaineet (E471, E481, E322,auringonkukka), sakeuttamisaineet (E415), jauhonparanne (askorbiinihappo, E341), rasvaton maitojauhe,
rasvajauhe (palmuöljy), aromit (mm.vanilja, vanilliini, kerma).
Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään soijaa ja seesaminsiemeniä.
Valmistusohje: sulatus huoneenlämmössä n. 1 tunti.
Paisto 180 °C 12 -15 min. Paistoaika ja lämpötila uunikohtaisia.
Kommentit